BUTLLETÍ DIXIT
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Febrer 2017 #165

Notícies

shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
Altres notícies
Llegiu-ne més

Agenda

Càpsula "Educació social i violència masclista. Intervenció de l’educador social en els diferents serveis d’atenció a la violència masclista"

El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) organitza el 21 de febrer aquesta càpsula on farà una aproximació de la figura de l'educador i l’educadora social en l'àmbit de la violència masclista.

Llegiu-ne més
Ajuts a la lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social

L'Obra Social "la Caixa" obre aquests ajuts per afavorir el desenvolupament social i educatiu d’infants i joves en situació de pobresa i de les seves famílies, per promoure la inclusió social de persones en risc de pobresa i exclusió i per atendre les necessitats bàsiques.

Llegiu-ne més
Premis La Confederación 2017 de reconeixement de les millors iniciatives de gestió democràtica i de transformació social en el tercer sector social

Fins el 3 de març es poden presentar les candidatures per aquesta 1a edició dels premis que volen reconèixer les millors iniciatives de gestió democràtica i de transformació social portades a terme per organitzacions del tercer sector.

Llegiu-ne més
5a Jornada “10x10 Càpsules d’Innovació Social”

L'objectiu d'aquesta nova edició que promou SUMAR, que tindrà lloc el 17 de març a Barcelona, serà debatre sobre com crear millors oportunitats d'ocupació i itineraris formatius per a joves desconnectats.

Llegiu-ne més

Publicacions destacades DIXIT

How are refugees faring on the labour market in Europe?: a first evaluation based on the 2014 EU Labour Force Survey ad hoc module

Informe que avalua les característiques sociodemogràfiques dels refugiats arribats a Europa a partir de les enquestes dutes a terme el 2014 per la Unió Europea. Les dades de la situació laboral dels immigrants i els seus descendents directes són especialment rellevants per conèixer la situació a curt i llarg termini d’aquest col·lectiu.

Llegiu-ne més
shadow bottom
De la calle al hogar: Housing First como modelo de intervención y su aplicación en Barcelona

Informe elaborat a partir de les dades ofertes pel SIS Detecció de l’Ajuntament de Barcelona i les observacions d’alguns professionals, que descriu la situació de les persones sense sostre que viuen a Barcelona i el model d’intervenció que s’està aplicant. També planteja propostes de millora.

Llegiu-ne més
shadow bottom
VI Premi Investigació i innovació sobre persones amb discapacitat intel·lectual: treballs premiats 2015

Recull els estudis premiats en les modalitats d’investigació i d’innovació, on s’han tingut presents aspectes com la dignitat humana, els drets i el respecte a la veu de les persones amb discapacitat i la seva qualitat de vida.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Recurs

Guia de prevenció i detecció de l’assetjament

Guia que ofereix informació i recursos per saber què és l'assetjament, com detectar-lo i com es pot col·laborar per fer-hi front.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Alta | Baixa | Contacte

ISSN: 2013-3871

Departament de Treball, Afers Socials i Famílies