BUTLLETÍ DIXIT
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Abril 2017 #169

Sant Jordi 2017

Dossier temàtic de novetats per Sant Jordi

Amb motiu d'aquesta diada, DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials ha elaborat un recull variat d’assaigs, novel·les i contes infantils i juvenils de temàtica social que podeu trobar aquests dies a les llibreries.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Recomanació d’activitats i iniciatives socials

El blog de DIXIT ha fet una selecció d'algunes de les moltes iniciatives socials que es promouen en el marc de Sant Jordi.

Llegiu-ne més
shadow bottom
El Govern distingeix amb la Creu de Sant Jordi 29 personalitats i 24 entitats

Entre els guardonats en l'àmbit d'afers socials hi ha Jaume Padrós, l'Associació Projecte dels Noms, el Centre Sant Pere Apòstol, la Fundació ACIS i la Fundació Ramon Noguera.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Notícies

shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
Altres notícies

 

Llegiu-ne més

Novetats DIXIT

Presentació del Viquiprojecte: Educació social

El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, DIXIT i Amical Wikimedia organitzen diverses sessions per donar a conèixer aquesta iniciativa a diverses poblacions catalanes durant el mes de maig.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Properes conferències DIXIT
Llegiu-ne més

Agenda

Convocatòria per presentar comunicacions i pòsters al I Congrés de l’Acció Social Inclusió.cat

El Comitè Científic del I Congrés de l’Acció Social "Atenció integrada social i sanitària des dels serveis socials" convida els acadèmics i professionals en l’àmbit dels serveis socials a presentar i compartir coneixement i experiències en atenció integrada social i sanitària des dels serveis socials. El 26 d'abril es tanca el període de recepció de propostes. 

Llegiu-ne més
VIII Premi d’assaig pedagògic Frederic Company i Franquesa

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya convoca aquest premi que té com a finalitat el foment i la difusió de treballs de caràcter pedagògic que contribueixin a difondre, promoure i aprofundir en la reflexió i anàlisi envers l’exercici professional de la pedagogia i la psicopedagogia i les seves àrees de coneixement.

Llegiu-ne més
Jornada TIAC 2017 "El futur dels infants i els seus drets a Catalunya: organitzant-nos per a una acció conjunta"

El 12 de maig la Taula per la Infància i l’adolescència a Catalunya exposarà els temes considerats rellevants per al futur dels infants i els seus drets a Catalunya, explorarà el contingut enriquir-lo amb diferents aportacions a través del diàleg i identificarà aquelles accions que cal dur a terme.

Llegiu-ne més
5a Jornada de professionals de residències geriàtriques i centres de dia

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitza el 26 de maig una nova edició d’aquesta jornada on es plantejarà, entre d’altres casos, com es desenvolupa un dia qualsevol en un centre que utilitza l'enfocament de l'atenció centrada en la persona.

Llegiu-ne més

Publicacions destacades DIXIT

Estudio tercer sector y provisión de servicios: prácticas europeas y lecciones para España

Informe on s’identifiquen i estudien models i bones pràctiques europees sobre participació del Tercer Sector en la provisió de serveis públics. A partir d’aquesta anàlisi, es proposen canvis i millores que s’haurien d’aplicar a Espanya.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Diseña tu futuro: atrévete a ser tú: ser feliz en el trabajo es possible

L’autor és director general d'Infojobs i, a partir de la seva experiència, dóna una sèrie de consells i pautes per gestionar amb harmonia l’entorn de feina i arribar a la realització personal i professional, tenint en compte els constants canvis tecnològics, sociològics, etc., i també la coneixença de si mateix.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Convivir con el párkinson: ejercicios prácticos para enfermos y cuidadores

Consells i teràpies de rehabilitació per als malalts de Parkinson amb l’objectiu de treballar l’autonomia del pacient el major temps possible controlant els deterioraments funcionals propis de la malaltia. Està especialment adreçat als cuidadors i familiars que també hauran de fer front a la malaltia ajudant i assistint als pacients.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Recurs

Bib@prop

Aplicació creada conjuntament per les biblioteques públiques i universitàries de Catalunya que permet que la ciutadania pugui estar informada en tot moment de la ubicació i els horaris dels centres de lectura disponibles a tot Catalunya.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Alta | Baixa | Contacte

ISSN: 2013-3871

Departament de Treball, Afers Socials i Famílies