BUTLLETÍ DIXIT
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Maig 2017 #171

Notícies

shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
Altres notícies
Llegiu-ne més

Novetats DIXIT

Guia bàsica d’informació i recursos documentals sobre educació social a Catalunya

Selecció de fonts d’informació, entitats de referència i recursos documentals a l’entorn de l’educació social que posa en valor aquesta disciplina.

Llegiu-ne més
shadow bottom
shadow bottom
DIXIT TV

Ja estan disponibles al portal DIXIT els vídeos d'aquestes conferències:

 

Llegiu-ne més
shadow bottom

Agenda

Premis Solidaris ONCE Catalunya 2017 a la superació, la inclusió i la accessibilitat universal

ONCE Catalunya convoca aquests premis solidaris per tal de reconèixer aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que fan una tasca solidària en favor de la inclusió social, la normalització, l’autonomia personal i l’accessibilitat universal.

Llegiu-ne més
6è Curs d'escola inclusiva: eines, mètodes, estratègies i recursos pràctics

El 10 de juliol ASPASIM inicia una nova edició d’aquest curs per tal de proporcionar una base de coneixement, habilitats i actituds necessàries per treballar amb persones amb necessitats educatives especials en el marc de l’escola inclusiva.

 

Llegiu-ne més
Convocatòria d’ajusts a projectes de lluita contra l’estigma en salut mental

Obertament obre una convocatòria d’ajuts a entitats que tinguin com a objectiu la millora de les actituds i els comportaments vers les persones amb una problemàtica de salut mental.

Llegiu-ne més
Títol d'expert universitari en ètica aplicada a l'acció social i psicoeducativa

L’Institut Borja de Bioètica-Universitat Ramon Llull i la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés organitzen aquesta formació per dotar als professionals de coneixements i d’eines per l'abordatge des de l'ètica en la intervenció social i psicoeducativa.

Llegiu-ne més

Publicacions destacades DIXIT

Respetando la intimidad: protección y trato cálido

Guia per als professionals que es dediquen a la intervenció social que té com a objectiu millorar la qualitat en l’atenció i garantir l’assistència basada en la confiança i en la protecció de la intimitat del pacient. Conté múltiples recomanacions d’aplicació pràctica.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Manual de intervención centrada en dilemas para la depresión

Manual per al tractament dels trastorns depressius centrant el focus d’intervenció en els dilemes personals, entesos com a conflictes cognitius que representen un obstacle per al canvi i es relacionen amb la gravetat de la simptomatologia del pacient. Es descriu un cas clínic com a exemple d’intervenció.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Comunidades interculturales y democráticas: un trabajo colaborativo para una sociedad inclusiva

Diferents autors de referència tracten el concepte d’educació intercultural, plantejada com una resposta social per facilitar societats inclusives, equitatives i democràtiques. També afirmen que pot donar pas un nou humanisme, lliure de prejudicis i racisme.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Recurs

Portal per a la gent gran de Catalunya

FiraGran renova el seu web amb un espai on les persones grans trobaran consells sobre envelliment actiu, prevenció de maltractaments, protecció legal, serveis o ajudes vinculades amb la dependència. L'estrena d'aquest portal renovat coincideix amb la 17a edició de Firagran que té lloc a Barcelona del 31 de maig al 3 de juny.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Twitter Facebook Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte

ISSN: 2013-3871

Departament de Treball, Afers Socials i Famílies