BUTLLETÍ DIXIT
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Desembre 2018 #187

Notícies

shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
shadow bottom
Altres notícies
Llegiu-ne més

Novetats DIXIT

Dossier temàtic: Atenció al dol

Recull de documents i recursos variats per aprofundir sobre el procés del dol que habitualment segueix unes fases emocionals concretes que a vegades poden ser traumàtiques i requerir una atenció especialitzada.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Propera conferència

“Els contes i les narracions com a eina terapèutica al món social: la cura a través de les històries” - Guillem Gallifa, Vic, 24 de gener de 2019.

Llegiu-ne més
shadow bottom
DIXIT TV

Disponible el vídeo de la conferència de Desiré Rodrigo "Reflexions i estratègies per a una intervenció socioeducativa de la prevenció de la violència de gènere situada, no heterosexista i interseccional".

Llegiu-ne més
shadow bottom

Agenda

Premis RetinES 2019

Aquests guardons promoguts des del Col·legi d'Educadores i Educadors de Catalunya destaquen la millor obra o projecte audiovisual en benefici de l’acció i/o activitat socioeducativa i la millor obra o projecte audiovisual realitzat amb mòbil per joves de 18 a 30 anys. El termini de presentació finalitza el 7 d’abril de 2019.

Llegiu-ne més
Jornada "El dret a un procés de mediació"

L'objectiu és reflexionar sobre el dret i el deure de poder utilitzar la mediació per resoldre i gestionar situacions conflictives. S’emmarca en la celebració del Dia Europeu de la Mediació que es realitza anualment el 22 de gener.

Llegiu-ne més
Curs "La perspectiva de gènere al treball social"

S'explicarà la perspectiva de gènere aplicada en les intervencions socials i també en l’anàlisi i coneixement de la realitat amb la que es troben els professionals del treball social.

Llegiu-ne més

Publicacions destacades DIXIT

Informe de l’associacionisme i el voluntariat a Catalunya

Diagnosi quantitativa i qualitativa de la situació actual del teixit associatiu i del voluntariat a Catalunya, útil per a identificar les prioritats per a accions futures i repensar noves polítiques públiques.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Els Serveis Socials Bàsics a la província de Barcelona: situació actual i propostes de millora: una mirada des del treball social

Diagnosi de la situació actual dels Serveis Socials Bàsics de la província de Barcelona impulsada pel Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. S’enumeren un seguit de propostes necessàries per a la millora de les polítiques socials, la definició dels serveis socials bàsics, la intervenció social, els recursos i la gestió del coneixement.

Llegiu-ne més
shadow bottom
La cursa de barques

Conte accessible que afavoreix la integració dels nens i nenes amb discapacitat mitjançant la promoció de la lectura compartida. Amb un format innovador i escrit en català, castellà, anglès i francès, conté il·lustracions, pictogrames, transcripció al Braille, un DVD amb l’audioconte en les quatre llengües i la versió en llengua de signes, en català i castellà.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Recurs

Portal de l'Observatori del Treball i Model Productiu

Nova versió en format responsiu on els continguts s'han estructurat de forma dinàmica i centrada en la persona usuària, amb una nova pàgina d'inici que mostra la informació dividida en tres apartats: novetats, recursos i tota la informació disponible classificada per àmbits.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Twitter Facebook Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte

ISSN: 2013-3871

Departament de Treball, Afers Socials i Famílies