• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Pla Nacional de Valors

El Govern de Catalunya va decidir impulsar l'any 2011 amb la societat civil un projecte orientat a inspirar i promoure una cultura cívica que doni una resposta adaptativa, des dels poders públics, als grans reptes que es plantegen les persones i el conjunt de la  nostra societat.

El Pla de Valors proposa un model de país amb bases ètiques, que prioritza el Benestar Integral i el Bé Comú pensant en les futures generacions. I  ho fa a través d'un nou sistema de democràcia participativa i col·laborativa, de relació i de compromís entre ciutadans i govern.

El document compta amb la col·laboració d'un col·lectiu de persones plural i heterogeni, de persones independents, constituïts en  vint Grups de Treball que corresponen a dinou dels Àmbits Temàtics que configuren la nostra societat, i a l'Eix Transversal Persona.

El Pla de Valors desplega Línies Estratègiques i Objectius per a cada uns dels Àmbits Temàtics amb els que s'estructura. Més endavant, aquestes línies i objectius s'acompanyaran amb propostes d'accions per fer operatius els objectius plantejats i assolir les aspiracions previstes.

 

Data d'actualització: 18/12/2015

 

Documents del Pla