• Imprimeix

Què oferim

Quants cops, com a pares i mares, ens hem preguntat si som els únics que ens sentim insegurs? Si hi ha altres maneres d'educar? O quines actituds són les que poden afavorir la resolució de conflictes amb els fills i filles?

Créixer en família és un programa formatiu dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l'objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors. Ofereix cicles de tallers, que pretenen ser espais d'intercanvi d'experiències entre pares i mares amb fills i filles d'edats similars, guiats per professionals experts en la formació de famílies en què les prioritats són reflexionar en relació amb per què educar, què fer i com fer-ho.

Els tallers, dividits per franja d'edat dels infants i adolescents, es realitzaran en diferents municipis de tot Catalunya (consulta la secció Com participar), i consten de 6 sessions de dues hores al voltant de temàtiques i conceptes com ara: afecte, autonomia, autoritat, estratègies educatives, resolució de conflictes, responsabilitats en l'àmbit domèstic, el lleure i l'entorn, el paper educatiu de l'escola i la família extensa, etc. 

El programa també ofereix espai d'intercanvi entre les famílies al Cafè de les famílies (visita'l), i un calaix de cursos amb eines per aplicar la parentalitat positiva (no te'l perdis).

Clica sobre la franja d'edat que t'interessa i llegeix un resum dels continguts de les sessions!

Data d'actualització:  25.01.2017
 • Tallers de 0-3 anys

  Tallers de 0-3 anys

  La primera infància: sóc mare, sóc pare... Ajuda! Emocions i incerteses que tots compartim en l?inici del viatge.

 • Tallers de 3-6 anys

  Tallers de 3-6 anys

  Segona infància: una personeta amb criteri propi! Claus per ajudar-la en el descobriment del món i de si mateixa.

 • Tallers de 6-12 anys

  Tallers de 6-12 anys

  Se sap i se sent gran: etapa de tranquil·litat emocional i escolarització. La consolidació d'hàbits, destreses i valors a través dels costums i les rutines familiars.

 • Tallers de 12-16 anys

  Tallers de 12-16 anys

  La rebel·lió truca a la porta: a la cerca de la pròpia identitat! Noves estratègies parentals per a noves necessitats.

 • Tallers de 16-18 anys

  Tallers de 16-18 anys

  L'adolescència és una etapa per afermar la personalitat, en la qual  les contradiccions s'aguditzen. És un moment evolutiu ple d'oportunitats on els canvis físics i psicològics conviuen intensament amb la curiositat i  l'experimentació.