• Imprimeix

Congrés Nacional de la Gent Gran

Presentació

El Congrés Nacional de la Gent Gran, que convoquen cada quatre anys aquest Departament i el Consell de la Gent Gran de Catalunya (CGGCat), aplega representants de les persones grans de Catalunya i d'associacions, i persones expertes i professionals que durant diverses jornades de treball reflexionen sobre la realitat que viu la gent gran al nostre país i tracten els principals temes que els afecten. 

Des del primer Congrés Nacional de la Gent Gran, celebrat l'octubre de 1990, cada Congrés ha contribuït de manera significativa a definir la realitat de la gent gran del nostre país. Les reflexions i propostes dels congressos han ajudat a comprendre millor les necessitats de les persones grans.

Els temes que es debaten a cada Congrés acostumen a articular-se en grans blocs temàtics o ponències.

La importància del Congrés radica en el fet que serveix per obrir el debat social i perfilar la línia de treball que cal seguir per donar resposta a les necessitats d'avui i de demà de la gent gran. Les ponències, les conclusions i el manifest de cada Congrés serveixen per marcar l'agenda política en matèria de gent gran durant els quatre anys que passen fins a la celebració del següent Congrés.

Data d'actualització:  21.05.2014