• Imprimeix

Mitjans de comunicació

NOVES VEUS. Cercador de persones expertes d’orígens diversos de la Catalunya d'avui

La Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, i el Col·legi de Periodistes de Catalunya posen en marxa un cercador de persones expertes que doni a conèixer al conjunt de la societat catalana l’aportació positiva que poden fer les persones immigrades i els seus descendents, i que afavoreixi el sentit de pertinença de tots i totes les catalanes sigui quin sigui el seu origen.

 

El cercador vol fer visible als mitjans de comunicació i als àmbits institucionals la presència de trajectòries vitals de persones que, havent nascut o no a Catalunya, han estat capaces d’obrir-se pas a través dels estudis, el treball, l’art o qualsevol altra disciplina, fent servir els avantatges que suposa ser competent en vàries llengües i cultures.

 

Si desitgeu proposar alguna candidatura, escriviu un correu a ydahanna@gencat.cat  amb la següent  informació:

1) dades de l’entitat o  persona que avala la candidatura  

2) breu explicació de la motivació de la proposta

Un cop rebudes les propostes ens posarem amb contacte amb vosaltres per informar-vos dels següents passos a seguir.

Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual

Iniciativa vinculada al Consell de l’Audiovisual de Catalunya que agrupa persones de diversos àmbits especialitzades en comunicació i diversitat cultural. Té per objectiu analitzar i millorar la representació de la immigració en els mitjans audiovisuals, per tal de fomentar la convivència i la cohesió social.

 

Premsa

Catalunya som tots 

Catalunya som tots era una publicació mensual de la Direcció General per a la Immigració que s'encartava en diversos mitjans de comunicació escrits adreçats a un públic d'origen estranger. Incorporava notícies d'actualitat, íntegrament en català, relacionades amb la immigració.

Gràcies a la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística, incloïa també una fitxa per aprendre català.

Informació relacionada

Televisió

Capítols de programes per a les sessions d’acollida o sensibilització: Immiguiants-Xarxa de Televisions Locals de Catalunya i Tot un món-Televisió de Catalunya.  

Data d'actualització:  09.02.2018