• Imprimeix

Punts de recollida dels informes d'estrangeria

Per recollir l'informe d'estrangeria s'ha d'anar personalment a l'oficina que s' indica al missatge de text sms, amb aquesta documentació:

 • còpia de la sol·licitud 
 • document identificador original (passaport/NIE)
 • Excepcionalment,  si la persona titular de l'expedient no hi pot anar personalment, es podrà lliurar l'informe a una persona autoritzada per aquesta, sempre i quan porti l'autorització de la persona titular, escrita, signada i acompanyada del passaport/NIE original, o fotocòpia compulsada, de la persona titular.
  La persona autoritzada s'haurà d'identificar mostrant el seu DNI, passaport o NIE original o fotocopia compulsada. Es pot utilitzar aquest model d'autorització

 

L'horari de recollida d'informes és de 9 a 12 hores.

 

Com saber el punt de recollida de l'informe?

 

 1. Cada  oficina té un número de dos dígits i únicament es pot adreçar a l'oficina que s'ha comunicat al missatge de text sms
 2. Per trobar l'oficina assignada, cal consultar el mapa que trobareu més avall.
 3. Posar el número de codi, amb els dos dígits, que s'ha donat al sms a la casella de codi que hi ha sota el mapa. Per exemple: 01, 09, 43 o 71.
 4. Un cop s'ha posat el codi amb els dos dígits, prémer sobre el botó "cerca".
 5. Quan es localitzi l'oficina sobre el mapa , apareixerà un punt vermell. Cal prémer sobre aquest punt per obtenir l'adreça exacta.
 6. Es pot fer servir l'eina d'ampliació per acostar-se al punt i veure el detall del carrer.

Mapa de punts de recollida dels informes d'estrangeria