• Imprimeix

Altres projectes

Es mantenen acords i relacions estables de col·laboració amb diverses entitats, plataformes, agents econòmics, cívics i socials per tal de promoure o donar suport a diversos projectes i activitats que complementen l'esforç de les polítiques públiques que promou el Govern de la Generalitat.

Alguns dels projectes més destacats són:

- Sensibilització, acollida i integració de treballadors estrangers de temporada a través de la Fundació Pagesos Solidaris, vinculada a Unió de Pagesos.

- Assessorament jurídic en matèria d’estrangeria i acollida laboral de treballadores i treballadors estrangers a través de les oficines de l'Associació d'Ajuda Mútua d'Immigrants a Catalunya (AMIC), vinculada a UGT.

- Assessorament jurídic en matèria d’estrangeria i acollida laboral de treballadores i treballadors estrangers a través de les oficines del Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers (CITE), vinculat a CCOO.

- Acollida lingüística a través del Consorci per a la Normalització Lingüística i d'una extensa llista d'entitats de persones immigrades i ens locals d'arreu del país.

 

Data d'actualització:  17.01.2017