• Imprimeix

Serveis

Facilitem l’accés a la informació del vostre interès i assessorem sobre els recursos que disposem a la biblioteca i com utilitzar-los.

Les consultes les podeu fer al mateix centre, dins els horaris establerts, o mitjançant telèfon, o correu electrònic.

Consultes

Les consultes les podeu fer al mateix centre, dins els horaris establerts, o mitjançant telèfon, o correu electrònic.

Podeu emportar-vos fins a 6 documents del CDJ durant 4 setmanes, llevat les publicacions periòdiques i les obres de referència que estan excloses de préstec.

Per accedir a aquest servei cal presentar un document acreditatiu (DNI, Passaport).

També podeu sol·licitar la reproducció o préstec de documents que no es troben al CDJ mitjançant el servei de préstec interbibliotecari entre les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat (BEG)

Dossiers audiovisuals

Consulta el fons audiovisual del Centre de Documentació Juvenil

Disposem d'una col·lecció de més de 1.000 vídeos: debats, reportatges i experiències de diversa procedència que tenen com a centre d’interès el món dels joves.

La visualització es pot fer individual o en grup (màxim 10 persones) a la sala de vídeo del Centre de Documentació Juvenil. 

Servei de préstec

També es pot utilitzar aquest servei.

 

Fem préstec de documents i elaborem reculls de premsa per il·lustrar qualsevol exposició, congrés o jornada que tingueu pensat fer.

Les sol·licituds les podeu fer al mateix centre, on hi ha una sala de lectura oberta a tothom, dins els horaris establerts, o mitjançant telèfon, o correu electrònic.

Sol·licituds

Les sol·licituds les podeu fer al mateix centre, dins els horaris establerts, o mitjançant telèfon, o correu electrònic.

 

Us expliquem els serveis que oferim, com realitzar la consulta al catàleg, localitzar els documents, què es pot treure en préstec i a qui adreçar-se per qualsevol dubte. 

Concertar visita

Cal concertar visita mitjançant telèfon o correu electrònic.

Data d'actualització:  02.03.2018