• Imprimeix

Observatori Català de la Joventut

Actualitat

 • Cursos, trobades i assessorament per donar impuls als models alternatius que afavoreixin l’accés a l’habitatge a les persones joves

  Cursos, trobades i assessorament per donar impuls als models alternatius que afavoreixin l’accés a l’habitatge a les persones joves

  Comprar un habitatge? Llogar-lo? Quines altres opcions tenen les persones joves quan decideixen emancipar-se? La Direcció General de Joventut i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) posen en marxa un programa per impulsar models alternatius d’accés i tinença de l’habitatge als municipis de Catalunya. La primera acció formativa serà el curs “Els models alternatius d’accés i tinença de l’habitatge i les polítiques de joventut” que tindrà lloc els dies 10 i 17 d’abril. Les inscripcions ja estan obertes.

  • 09/03/2018
 • Les persones amb diversitat funcional, un col·lectiu exclòs de la vida laboral

  Les persones amb diversitat funcional, un col·lectiu exclòs de la vida laboral

  El blog Joves a contracorrent, que impulsa el Crític en col·laboració amb l’Observatori Català de la Joventut, ha publicat un nou article que analitza la situació de les persones amb diversitat funcional en el mercat laboral i quin és el paper de l’Administració i de les empreses per millorar la seva inserció laboral.

  • 05/03/2018
 • Obert el període de preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat

  Obert el període de preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat

  S’inicia el termini per fer la preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat (MIJS) per al curs 2018-2019 impulsat per sis universitats catalanes amb l’objectiu d’oferir una oferta educativa de tercer cicle en l’àmbit de la recerca, la intervenció i les polítiques públiques en joventut. La preinscripció s’ha de fer en línia mitjançant l'aplicació d’inscripcions de la Universitat de Girona.

  • 15/02/2018