• Imprimeix

Observatori Català de la Joventut

Actualitat

 • Nova convocatòria 2018 del Premi Joventut i les beques i ajuts en joventut

  Nova convocatòria 2018 del Premi Joventut i les beques i ajuts en joventut

  El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de l’Agència Catalana de la Joventut i en col·laboració amb l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca, obre una nova convocatòria per al suport a la recerca en matèria de joventut en tres línies: el Premi Joventut, les beques per a la realització de tesis doctorals i els ajuts a projectes d’estudi i anàlisi en matèria de joventut. El termini per presentar les propostes finalitza el 14 de setembre de 2018.

  • 12/07/2018
 • Joventut assisteix a la segona trobada del projecte EuroCohort a Zagreb

  Joventut assisteix a la segona trobada del projecte EuroCohort a Zagreb

  El passat 26 i 27 d’abril, els membres del projecte EuroCohort (ECDP) es van reunir per segona vegada a la ciutat de Zagreb per donar un nou impuls a l’elaboració de la primera enquesta europea sobre la salut i el benestar dels infants i joves a Europa.

  • 23/05/2018
 • Activada l’enquesta en línia per elaborar un nou cens de professionals de joventut a Catalunya

  Activada l’enquesta en línia per elaborar un nou cens de professionals de joventut a Catalunya

  L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ), en col·laboració amb la Direcció General de Joventut, ha posat en marxa una campanya per elaborar el nou cens de professionals de joventut de Catalunya. Fins als 17 de juny, es podrà respondre una enquesta en línia que permetrà saber quants professionals de joventut hi ha a Catalunya i quines són les seves característiques. Participa-hi!

  • 08/05/2018