• Imprimeix

Observatori Català de la Joventut

Actualitat

 • Nou butlletí E-Joventut: Emigració juvenil

  Nou butlletí E-Joventut: Emigració juvenil

  Aquest nou butlletí de l'E-Joventut està dedicat al fenomen de l’emigració juvenil i incorpora diversos recursos que han d’ajudar a garantir l’atenció als i les joves en les diverses fases dels processos migratoris. Bona part del que s’hi recull està directament relacionat amb els continguts i les reflexions de la 19a edició del Fòrum d’Estudis sobre la Joventut 2016 amb el títol "Joves emigrants: costos i oportunitats socials". Esperem que els recursos que hi trobareu us siguin d’utilitat.

  • 15/02/2017
 • Nova edició de la convocatòria de suport a la recerca de l’Agència Catalana de la Joventut

  Nova edició de la convocatòria de suport a la recerca de l’Agència Catalana de la Joventut

  L'Agència Catalana de la Joventut, òrgan depenent de la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, ha obert la convocatòria de suport a la recerca en matèria de joventut, que es desglossa en el Premi Joventut, les Beques per a la realització de tesis doctorals i els Ajuts a la recerca en matèria de joventut. La convocatòria es fa amb la col·laboració de l'AGAUR. En total es destinen 26.000 euros per impulsar la recerca en l'àmbit de la joventut a Catalunya. Avui 29 de desembre de 2016 s'ha publicat la resolució de convocatòria d'aquests tres ajuts. El termini per presentar sol·licituds comença el proper 16 de gener i finalitza el 28 de febrer de 2017.

  • 06/02/2017
 • La Direcció General de Joventut entrevistarà més de 3.000 joves per realitzar l’Enquesta a la joventut de Catalunya 2017

  La Direcció General de Joventut entrevistarà més de 3.000 joves per realitzar l’Enquesta a la joventut de Catalunya 2017

  Avui, 1 de febrer, es posa en marxa el treball de camp per realitzar la 7a edició de l’Enquesta a la joventut de Catalunya (EJC), la 4a des de que és una estadística oficial de la Generalitat de Catalunya. Es preveu entrevistar 3.019 joves de 15 a 34 anys de tot Catalunya. Els resultats d’aquesta estadística oficial es recolliran en un informe que es farà públic durant el primer semestre de 2018.

  • 01/02/2017