• Imprimeix

Observatori Català de la Joventut

Actualitat

 • Avança el procés d’elaboració del Pla d’actuació territorial de polítiques de joventut (PATJ-2020)

  Avança el procés d’elaboració del Pla d’actuació territorial de polítiques de joventut (PATJ-2020)

  Treball, ensenyament i participació són tres dels principals temes que s’han marcat com a prioritaris en el procés impulsat per la Direcció General de Joventut per elaborar el Pla d’actuació territorial de polítiques de joventut (PATJ-2020) que es va iniciar el passat mes de novembre amb la participació de més de 400 municipis de tot Catalunya a les taules comarcals.

  • 16/03/2017
 • Nou butlletí E-Joventut: Emigració juvenil

  Nou butlletí E-Joventut: Emigració juvenil

  Aquest nou butlletí de l'E-Joventut està dedicat al fenomen de l’emigració juvenil i incorpora diversos recursos que han d’ajudar a garantir l’atenció als i les joves en les diverses fases dels processos migratoris. Bona part del que s’hi recull està directament relacionat amb els continguts i les reflexions de la 19a edició del Fòrum d’Estudis sobre la Joventut 2016 amb el títol "Joves emigrants: costos i oportunitats socials". Esperem que els recursos que hi trobareu us siguin d’utilitat.

  • 15/02/2017
 • Nova edició de la convocatòria de suport a la recerca de l’Agència Catalana de la Joventut

  Nova edició de la convocatòria de suport a la recerca de l’Agència Catalana de la Joventut

  L'Agència Catalana de la Joventut, òrgan depenent de la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, ha obert la convocatòria de suport a la recerca en matèria de joventut, que es desglossa en el Premi Joventut, les Beques per a la realització de tesis doctorals i els Ajuts a la recerca en matèria de joventut. La convocatòria es fa amb la col·laboració de l'AGAUR. En total es destinen 26.000 euros per impulsar la recerca en l'àmbit de la joventut a Catalunya. Avui 29 de desembre de 2016 s'ha publicat la resolució de convocatòria d'aquests tres ajuts. El termini per presentar sol·licituds comença el proper 16 de gener i finalitza el 28 de febrer de 2017.

  • 06/02/2017