L’European Social Network (ESN), xarxa social europea de la qual és membre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, organitza la 25a Conferència Europea de Serveis Socials (ESSC), en col·laboració amb la Presidència maltesa del Consell de la Unió Europea. La Consellera Dolors Bassa hi participarà com a ponent.

Conferència Serveis Socials , logotip European Social Network

Aquest esdeveniment anual, que portarà el títol “La innovació i la tecnologia al servei de la ciutadania”, tindrà lloc a La Valetta (Malta), del 26 al 28 de juny de 2017, i explorarà com les noves pràctiques i tecnologies poden contribuir a la lluita contra l’exclusió social a través de la creació d’uns millors serveis socials per al futur.

La Conferència Europea de Serveis Socials, que reuneix a més de 400 professionals internacionals provinents de tots els nivells de govern, organitzacions del tercer sector i empreses del sector privat, representa una oportunitat per conèixer les darreres tendències en matèria d’afers socials i compartir pràctiques innovadores. Es debatran qüestions com la manera en que les polítiques i les pràctiques innovadores poden ajudar als serveis públics a donar una millor resposta a les necessitats de les persones, o com la digitalització dels serveis pot promoure una major autonomia de les persones grans o de les persones amb discapacitats.

La Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, participarà en la taula rodona d’obertura de la Conferència. L’esdeveniment comptarà també amb la presència d’autoritats del Govern maltès, com el Ministre per la Família i la Solidaritat Social de Malta, Michael Farrugia, i el Ministre d’Educació i Treball, Evarist Bartolo.

El programa de la Conferència inclou debats estratègics al llarg de diferents sessions plenàries que comptaran amb la participació de responsables polítics, representants del món acadèmic i professionals dels serveis socials, a més de diversos tallers.

Data d'actualització:  16.05.2017