• Imprimeix

Publicació de la convocatòria ordinària de subvencions per a entitats 2017

La resolució d'obertura de la convocatòria s'ha publicat en el DOGC de 24 de març i s'estableix el període de presentació de sol·licituds entre el 25 de març i el 25 d’abril de 2017

24/03/2017 12:03

En el DOGC 7336 de 24 de març de 2017 s’ha publicat la Resolució TSF/592/2017, de 20 de març, per la qual s'obre la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions de projectes i activitats per a entitats de l'àmbit de polítiques socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per a l'exercici 2017.

 


La convocatòria d’enguany segueix la mateix dinàmica que les dues anteriors en la tramitació electrònica obligatòria de les subvencions i estableix que el termini de presentació de sol·licituds és del 25 de març al 25 d’abril. El formulari de sol·licitud estarà disponible a partir del 25 de març tant a l'apartat Tràmits de gencat.cat com al web del Departament.

 

 

El Departament posa a disposició de les entitats un espai web dedicat a aquesta convocatòria, el qual pretén ser una eina de suport per totes aquelles persones i entitats interessades en la convocatòria, així com el lloc de referència sobre el procediment. Entre les novetats d’enguany destaca l’ampliació en les línies de subvenció, i alguns canvis en les despeses i criteris de valoració i en les justificacions. Podeu ampliar la informació en el document que resumeix aquestes novetats.