• Imprimeix

Activada l’enquesta en línia per elaborar un nou cens de professionals de joventut a Catalunya

L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ), en col·laboració amb la Direcció General de Joventut, ha posat en marxa una campanya per elaborar el nou cens de professionals de joventut de Catalunya. Fins als 17 de juny, es podrà respondre una enquesta en línia que permetrà saber quants professionals de joventut hi ha a Catalunya i quines són les seves característiques. Participa-hi!

08/05/2018 14:05
Activada l’enquesta en línia per elaborar un nou cens de professionals de joventut a Catalunya

Aquest dimarts, 8 de maig, s’ha activat el qüestionari adreçat als i les professionals de joventut i que podran omplir independentment de l’organització en què treballin, de la seva formació professional, de les seves condicions contractuals, dels anys d’experiència en joventut, etc. Només queden excloses les persones que fan voluntariat o són membres d’una entitat juvenil o que tenen un càrrec polític.

El qüestionari estarà disponible fins al 17 de juny per tal d’aconseguir el màxim número de respostes. D’aquesta manera es podrà conèixer en detall els diferents perfils dels i les professionals, les trajectòries laborals, els llocs de treball, les condicions de contractació, així com les valoracions personals sobre la feina i la tasca dels i les professionals en l’àmbit de la joventut.

L’any 2008 l’AcPpJ va realitzar el primer Informe del Cens de Professionals en l’àmbit de la joventut, deu anys després es plantegen actualitzar la informació per saber quin impacte ha tingut la crisi econòmica en el col·lectiu de professionals de joventut, els canvis polítics en el país, les dificultats de la gent jove en la transició cap a la vida adulta i, en general, la realitat canviant d’aquesta darrera dècada.