• Imprimeix

El Fòrum d’Estudis sobre la Joventut analitza vint anys dedicats a la recerca en joventut a Catalunya

Com a conseqüència de la intervenció pressupostària actual pel Govern de l’Estat (Ordre HFP/878/2017, de 15 de setembre, del Ministerio de Hacienda y Función Pública), les polítiques de joventut tenen una afectació directa i els crèdits pressupostaris dels programes de la Direcció General de Joventut queden bloquejats. Tenint en compte que volem celebrar un Fòrum amb totes les garanties d’èxit que han caracteritzat les edicions anteriors, ens veiem obligats a ajornar el XX Fòrum d’Estudis sobre la Joventut fins al primer trimestre de 2018.

13/10/2017 07:10
El Fòrum d’Estudis sobre la Joventut analitza vint anys dedicats a la recerca en joventut a Catalunya

La Direcció General de Joventut, en col·laboració amb la Universitat de Lleida, la Diputació de Lleida i el Màster Interuniversitari en Joventut i Societat, organitza el XX Fòrum d’Estudis sobre la Joventut “20 anys d’estudis i polítiques locals de joventut: del passat al futur”.

Durant dos dies, tindran lloc conferències, taules rodones i tallers per reflexionar i debatre sobre com s’ha fet la recerca en joventut a Catalunya en els darrers anys, quin pes té la investigació en el coneixement de la realitat juvenil i quina és la seva incidència en el disseny de les polítiques locals de joventut.

El Fòrum és el punt de trobada dels professionals de joventut, dels equips de recerca en joventut, dels responsables polítics, dels responsables i membres d'entitats juvenils i de totes les persones interessades en l’àmbit de joventut que vulguin tenir una visió de com s’ha fet la recerca en joventut els darrers vint anys i quins són els reptes de futur en matèria d’investigació.