• Imprimeix

Joventut i la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania celebren el Dia dels Fills i Filles a la Feina

Un total de 64 nens i nenes de 2 a 14 anys acudeixen a les oficines del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies al C. Calàbria de Barcelona per conèixer de prop el lloc on treballen els seus pares i mares

22/06/2017 13:06
Joventut i la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania celebren el Dia dels Fills i Filles a la Feina


Tot coincidint amb el final de les classes a l’escola i a poques hores perquè comenci la temporada d’activitats de lleure a l’estiu, la Direcció General de Joventut, l’Agència Catalana de la Joventut i la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania del Departament de Treball, Afers Social i Famílies celebren avui el Dia de Fills i Filles a la Feina.

L’objectiu és que els fills i filles dels treballadors coneguin el lloc on treballen els seus pares i mares i apropar-se, a grans trets, a la feina que fan al llarg de l’any. Un total de 64 nens i nenes de 2 a 14 anys participen en la iniciativa, que té lloc a les oficines del Carrer Calàbria, 147 de Barcelona, i que ha començat a les 9.30 hores i s’acabarà a les 13.30 hores.

Després d’esmorzar i de fer una descoberta per l’edifici i les diferents oficines i despatxos, s’ha organitzat un servei d’acollida amb el qual els nens i nenes participaran en tallers creatius (màscares, titlles i scrapbooking) i jugaran al joc de l’oca gegant, jocs d’aigua, micado, paracaigudes didàctic, tangram i altres jocs dirigits.

Es tracta de la primera vegada que s’organitza aquesta iniciativa, a través de la qual es pretén afavorir la conciliació laboral i familiar, una de les prioritats del Departament i, així mateix, promoure l’apropament entre els treballadors i els seus fills i filles. La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha fet una visita a l’activitat d’aquest matí, durant la qual ha manifestat que “la conciliació laboral, familiar i personal és un prioritat per al Departament i per tot el govern”. “Aquesta iniciativa és una molt bona manera d’apropar els infants al lloc de feina dels pares i avis perquè el puguin conèixer millor i alhora facilitar a totes les famílies la conciliació en unes dates complicades perquè els infants ja han acabat l’escola”.