• Imprimeix

Les relacions entre joves i la reproducció del masclisme

El blog Joves a contracorrent, que impulsa el Crític en col·laboració amb l’Observatori Català de la Joventut, ha publicat un nou article sobre l’impacte del masclisme en les relacions entre joves i sobre quina és la percepció que tenen de la violència vers les dones

31/01/2018 13:01
Les relacions entre joves i la reproducció del masclisme

L'article recull les principals dades del Baròmetre 2017, elaborat pel Centre Reina Sofia sobre Adolescència i Joventut, així com recursos per a professionals com ara el Protocol de Joventut per a l’abordatge de la violència masclista, elaborat per la Direcció General de Joventut; l’exposició itinerant Violència masclista en la parella: desmuntem mites? de l’Institut Català de la les Dones, i l’exposició Tabú. Tu tries què t’hi jugues, elaborada conjuntament entre la Direcció General de Joventut, l’Associació Candela i La Bonne-Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.

Joves a contracorrent és un espai impulsat per Crític, a partir de les dades que genera l'Observatori Català de la Joventut, àrea de l’Agència Catalana de la Joventut que es dedica a produir coneixement sobre la realitat social de la gent jove a Catalunya i la seva difusió.