• Imprimeix

Obert el període de preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat

S’inicia el termini per fer la preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat (MIJS) per al curs 2018-2019 impulsat per sis universitats catalanes amb l’objectiu d’oferir una oferta educativa de tercer cicle en l’àmbit de la recerca, la intervenció i les polítiques públiques en joventut. La preinscripció s’ha de fer en línia mitjançant l'aplicació d’inscripcions de la Universitat de Girona.

15/02/2018 10:02
Obert el període de preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat

El MIJS començarà el curs amb una renovació de la imatge així com canvis en el contingut formatiu, fruït d’un procés de revisió per introduir modificacions que millorin l’oferta. Tot plegat, en la línia d’oferir una especialització avançada en la intervenció amb joves i en les polítiques de joventut i proporcionar formació avançada en recerca i estudis de joventut.

Les classes presencials del MIJS començaran a principis d’octubre de 2018 i finalitzaran al juny de 2019 en horari de divendres a la tarda i dissabtes al matí i es cursaran a la seu de les diferents universitats organitzadores. El curs acabarà al setembre amb la presentació del treball final de màster, amb un total de 60 ECTS.

Aquesta és la 10a edició del MIJS organitzat conjuntament per la Universitat de Lleida (UdL), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Girona (UdG), la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF).