• Imprimeix

Treball, Afers Socials i Famílies lliura els diplomes als alumnes dels cursos que ofereix el Pla Integral del Poble Gitano

Aquest reconeixement dóna compliment al Pla Integral del Poble Gitano a Catalunya en l'objectiu de reforçar i reconèixer l’esforç dels participants per superar amb èxit els diferents cursos

07/07/2017 19:07

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha organitzat un acte institucional per a lliurar els diplomes a 39 alumnes que han superat les formacions que ofereix el Pla Integral del Poble Gitano. Es tracta del curs de monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil, el curs per la Prova del Graduat d’Educació Secundària, el curs d’Especialització en Mediació aplicada en el context social del Poble Gitano i el curs per la Prova d’Accés a la Universitat de majors de 25 anys. Més de 80 persones han assistit a l’acte, que ha tingut lloc al Palau Macaya.

Amb aquest lliurament de diplomes, el Departament vol reforçar i reconèixer el l’esforç de l’alumnat per superar amb èxit els diferents cursos que el Pla integral del Poble Gitano ofereix per superar les barreres i augmentar les oportunitats del Poble Gitano.

La presentació ha anat a càrrec del director general d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls, i ha comptat amb la intervenció de la dra. Arnetha F. Ball, professora de la Graduate School of Education de la Universitat d'Stanford i directora del Programa Race, Inequality and Languague in Education. També hi ha participat el responsable del Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social, Ramon Vilchez, i el vicepresident segon del ple del Consell Assessor del Poble Gitano, Manuel Fernández Cortés.

 

L’acte ha comptat amb la presencia de la Dra. Arnetha F. Ball de la Universitat d'Stanford