• Imprimeix

Presentació de la consellera

Neus Munté i Fernández

Em plau donar-vos la benvinguda al web corporatiu del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, un portal que, amb una clara vocació de servei públic, apropa les polítiques socials de la Generalitat de Catalunya al conjunt de la ciutadania.

 

En la nova estructura del Govern hem inclòs l’àmbit del treball a la motxilla de competències del Departament, perquè creiem fermament que la millor política social és la feina i cal concebre-les unides. La denominació de la conselleria també parla de famílies, en plural, per reconèixer i posar en valor la pluralitat de models familiars que hi ha a casa nostra.

 

Iniciem una etapa decisiva pel nostre país i ho fem en un moment en què malauradament el context econòmic i social exigeix intensificar les polítiques d’atenció a les persones, en especial de les que més pateixen. Aquesta és una prioritat del Govern del qual formo part i una responsabilitat que personalment entomo amb il·lusió i compromís ferm.

 

Estic convençuda que aquest portal esdevindrà una eina excel·lent per a donar a conèixer les actuacions que promovem des del Departament en àmbits tan sensibles com els serveis socials, l’ocupació, les persones amb dependència, la gent gran, els infants, la joventut, etc. Polítiques que en el seu conjunt ens fan avançar cap al país que volem, cap a una Catalunya socialment justa.

 

Fem aquest camí plegats.

 

Dolors Bassa i Coll

Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies

 

 

Data d'actualització:  02.02.2016