• Imprimeix

Treball, Afers Socials i Famílies finançarà places públiques en la futura residència de gent gran de Molins de Rei

Torna
Dimecres, 05 de desembre de 2018
Foto de la signatura del conveni

Foto de la signatura del conveni

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, han signat avui un protocol de col·laboració per a la futura prestació del servei social de gestió de places residencials i de centre de dia de Molins de Rei. La intenció del Departament, que es concretarà en un nou acord més endavant, es finançar la concertació d’un total de 50 places residencials i una vintena de places d’atenció diürna.
 
La futura residència i centre de dia de Molins de Rei s’ubicarà en el carrer de les Sínies i disposarà entre 100 i 140 places residencials i entre 20 i 30 places diürnes. Es preveu que aquest 2019 es realitzi la licitació municipal del projecte de construcció. Amb el protocol de col·laboració signat avui el Departament es compromet a donar suport a la posada en marxa d’aquest nou equipament. El conseller El Homrani ha explicat que aquest compromís es concretarà aquest mateix mes de desembre amb la tramitació d’un conveni interadministratiu on es fixarà la concertació de les places d’acord amb la normativa vigent i la disponibilitat pressupostària.
 
“L’acord significa desencallar el projecte de residència de la Granja que Molins de Rei plantejava des de l’any 2007 a la Generalitat, a partir d’una fórmula de col·laboració mútua en la que l’Ajuntament assumeix la construcció i el Departament garanteix la viabilitat del servei amb el compromís de la concertació d’una part important de les places”, ha explicat El Homrani.
 
El conseller ha afirmat que “acords com aquest ens permeten avançar i acostar els serveis a la ciutadania, recolzant iniciatives municipals perquè les persones grans amb dependència puguin ser ateses al seu entorn comunitari”.