• Imprimeix

Inscripció al Programa català de refugi

Associacionisme i participació 20916 - programa_catalunya_refugi Departament de Treball, Afers Socials i Famílies benestar

Inscripció per ser mentor/a de persones refugiades en el procés d'aprenentatge de la nostra llengua, en la recerca de feina i en aquelles aspectes que puguin facilitar la seva integració en la societat catalana o per ser entitat col·laboradora del programa.    

Llegiu-ne més

Donada la intensitat i la dedicació que es requereix, aquesta tasca no s’ha plantejat per ser desenvolupada de manera individual: l’acompanyament es preveu més efectiu si les persones mentores formen el seu propi grup d’acollida. Així, tindran prioritat els  grups d’acollida formats per persones que prèviament es coneixen, que tenen lligams de confiança mútua (familiars, d’amistat, de feina, d’àmbit escolar, del lleure, etc.), de manera que entre elles puguin recolzar-se i complementar-se, cadascuna dins el seu àmbit d’actuació, en l’acompanyament a la persona refugiada.

  • Persones físiques que vulguin participar en el programa d'acompanyament (mentors). Aquests mentors han d’estar inscrits com a grup d'acollida format per un mínim de tres persones.
  • Entitats que vulguin col·laborar en el Programa.
Què necessiteu fer?

Data actualització 02.05.2018